• +359 888 511700
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Пон - Пет, 9:00 - 17:00
S

Sync up.

Stay !nspired.

Вашият умен дом от iServices

Нашите системи са цялостна екосистема, адаптирана към функциите на помещенията и нуждите на членовете на домакинството

Включи и Използвай

Модулите, които предлагаме са лесни за инсталиране и използване. Готови са за употреба веднага след разопаковане и кратка конфигурация.

Гласов контрол

Просто кажете на системата, какво трябва да направи и Вашето желание ще бъде изпълнено мигновенно.

Дистанционен Достъп

Можете да проверите състоянието, както и да контролирате дома си от всяко място на Земята. Докато сте свързани с интернет, винаги можете да видите какво се случва в дома ви.

Дом, изпълнен със спокойствие

Освен всичко друго, iServices гарантира, че ще се грижи за вашата лична сигурност, както и за случаи на пожар, наводнение, кражба с взлом. Също така помага на възрастните хора, децата и лицата с ограничена подвижност в ежедневието им.

Икономия на енергия

Системите на iServies Ви позволяват да наблюдавате количеството електричество, използвано от домашните уреди. По този начин лесно можете да определите кои са големите консуматори на енергия.

Проектиране

Цялостно проектиране на системи за домашна автоматизация обединяващи в себе си осветление, отопление, климатизация, вентилация, мултимедийни аудио визуални системи, системи за сигурност, видеонаблюдение, пожароизвестяване, детекция за теч на вода, напоителни системи, автоматични гаражни врати, щори и др.

Изграждане

Изграждането е ключов момент в изпълнението на всеки проект. Винаги бързо, качествено и точно, така работим ние. Ето защо когато ни се доверите в наше лице имате сигурен партньор от старта до завършването на вашият проект.

Поддръжка

Предлагаме гаранционна, следгаранционна и абонаментна поддръжка на изградените от нас проекти. Разполагаме със собствен сервиз и сервизни специалисти осигуряваме навременна и качествена поддръжка а потребителите получават сигурност и спокойсвие.

Време е

да започнете да живеете умно!

ПРИМЕРНИ РЕШЕНИЯ

Автоматизация

Автоматични входни и гаражни врати, бариери, прозорци и капандури, щори, тенти, перголи, покривала за басейни, поливна система, система против обледеняване на улуци и др.

Сигурност

Чрез Вашата система за домашна автоматизация Вие не само осъществявате мониторинг на Вашият дом но и цялостен контрол. Симулация на присъствие, аларма за взлом, пожароизвестяване, видеонаблюдение, контрол на достъп, периметрова охрана, изтичане на газ, високи нива на CO2, теч на вода от спукана тръба предизвикваща наводнение и много други.

Домашно кино

Цялостно аудио и визуално потапяне. Настанете се удобно а умния Ви дом ще регулира светлината в помещението, ще включи мултимедийната система на избрания режим, изобщо ще свърши всичката мръсна работа за да можете да се отдадете на приятното изживяване което Ви очаква.

Осветление

Интелигентно управление на осветлението, цветни светлини ефекти, светлинни сцени, димиране. С един бутон създавате идеалната атмосфера по Ваш вкус. Автоматично включване, когато е нужно. Дистанционен контрол от удобния диван с мобилното приложение.

Отопление

Във Вашият умен дом всяка стая е с индивидуално настройвана и контролирана температура. Интегрирането на щорите дава възможност да се използва оптимално слънцето като го пропуска, когато стаите трябва да се затоплят и не го допуска през лятото.

Индивидуално озвучаване

Можете да се насладите на любимата музика из целия си дом с централизирано управление от телефон или дистанционно. Използвайте многостайното аудио и за умна аларма сутрин, за аларма ако има влизане с взлом, пожар, наводнение или теч от газовата инсталация, или за обратна гласова информация от системата умен дом.

Енергиен мениджмънт

Умния Ви дом управлява енергията оптимално. Помага ви да използвате разумно електричеството. Произвеждате и спестявате енергия във всяка възможна зона. През деня използвате соларната енергия директно за захранване на консуматорите и зареждане на енергийните клетки а през нощта черпите от енергийните клетки като по този начин намалявате разходите си до 70%. 

ПРОДУКТИ

НАШИЯТ АДРЕС

гр.София, ул.Цанко Церкоски 12, партер
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК
09:00 - 17:00
СЪБОТА - НЕДЕЛЯ
ОФИСА НЕ РАБОТИ

ЗА ВРЪЗКА С НАС

© 2023 СД ДЕ-МАКС Максимова и сие. Всички права запазени.