• +359 888 511700
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Пон - Пет, 9:00 - 17:00
Самостоятелно управляема платформа за поддръжка

Самостоятелно управляема платформа за поддръжка

Нашата фима участва като подизпълнител в разработката на самостоятелно управляема платформа за поддръжка на фирмата KNOWEISIA (Франция).

Knowesia разгръща творческата сила на вашата организация

Knowesia въвежда всеобхватно новаторски подход към разработването на процедури и предоставя на бизнес експерти необичайно ефективен метод за моделиране на знанията им под формата на дървета за вземане на решения.

След завършване на процеса на моделиране, Knowesia незабавно и автоматично преобразува моделите в динамични, интерактивни уеб приложения. Те могат да бъдат достъпни на персонални компютри, PDA устройства, таблетни компютри или мобилни телефони, за да ги направят достъпни на полето, където са необходими в острия край на бизнеса.

Експертно моделиране:

Работейки самостоятелно или като част от група, бизнес експертът използва графична област (Knowesia Studio), за да проектира процедурата под формата на структура на дърво по същия начин, както върху бяла дъска ... Всяка стъпка в процедурата може да бъде илюстрирана с изображения, видео, анимирани диаграми или формуляри за въвеждане на данни. Данните от други информационни системи също могат да бъдат свързани с него, като се използват конекторите за подобряване на базите данни. Тези данни могат да бъдат използвани и за изчисление. И всичко, което не изисква програмиране.

Използване на приложението:

Knowesia незабавно преобразува опита, създаден от експерта, в динамично интерактивно уеб приложение, което се възползва от всички възможности, предлагани от мултимедията. Получените в резултат е-процедури или бизнес приложения са достъпни за потребителите (в зависимост от правата за достъп) от компютър или мобилно устройство.

Мониторинг на процедурата, модернизация и фина настройка:

Knowesia позволява на бизнес експерти да наблюдават начина, по който потребителите взаимодействат с процедурите и да се надграждат на обратната връзка, за да усъвършенстват и подобряват процедурите, когато и когато това е необходимо. Тази възможност за проследяване също предлага възможност за запазване на контекста на потребителя и за общуването му с други хора.

Голям обем статистически данни се събират при използването на приложенията.

Много потенциални приложения:

Оперативни процедури, процедури за поддръжка, диагностична поддръжка, процедури за оказване на помощ и напътствие, помощ при административните процедури и др.


© 2024 СД ДЕ-МАКС Максимова и сие. Всички права запазени.